Bug So...they said mac os x supported...

Discussion in 'Client & Site Support' started by paulsniper19, May 2, 2016.

  1. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    Is it just me, or is it not working yet? Just curious :) Please don't beat me up kthxbai
     
  2. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,079
    It should be working as tested on two Macs before release. If it is not working for you I expect a Bot Author level quality bug report.
     
  3. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    The client isn't launching at all
    --- Double Post Merged, May 2, 2016, Original Post Date: May 2, 2016 ---
    Will restart MAC to confirm.
    --- Double Post Merged, May 2, 2016 ---
    @Arbiter Confirmed...it isn't launching at all.
    --- Double Post Merged, May 2, 2016 ---
    @Arbiter I had to launch an old Runemate jar file for it to work :/
     
  4. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,079
    Uninstall the application and re-install. If you're talking about the standalone jar, we don't support that. We only support the native installers.
     
  5. carter beauchamp

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    same its not laughing for me at all i delete my install and restated and still no launch. please share if all found a way for it to work
     
  6. Aidden

    Aidden The better executive

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,477
    Likes Received:
    717
    Apparently this works for runemate as well
    Capture.PNG
     
  7. carter beauchamp

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    thank u apparently the file was still on my computer so i deleted it and reinstalled it again it worked thank u!
     
  8. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    Tried that as well @Aidden @Arbiter Currently, the only thing that works for me, is using the standalone JAR file :/ I've uninstalled, re-installed, tried the suggestion @Aidden made, no luck. If anyone can help, I would really appreciate it.
     
  9. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,079
  10. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    nothing appears in the logs @Arbiter
    There's only one log...and this is what it has...
    "
    Creating a new rmi registry.
    Registering event queue.
    Registered event queue.
    "
    --- Double Post Merged, May 4, 2016, Original Post Date: May 4, 2016 ---
    Tried to launch it again...and no change to the logs
     
  11. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,079
    Open Terminal and type "open -a RuneMate". Tell me the response.
     
  12. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    LSOpenURLsWithRole() failed for the application /Applications/RuneMate.app with error -10810.
    --- Double Post Merged, May 7, 2016, Original Post Date: May 6, 2016 ---
    Well... @Arbiter ...I just went ahead and opened the jar file within the runemate app. It runs fine like that.
    --- Double Post Merged, May 10, 2016 ---
    ohhhh @Arbiter rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! :p My previous technique is no longer working since the update.
     
  13. Robin Hood

    Joined:
    May 11, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Opens for me but I can't log in. Press log in and it just does nothing.
     
  14. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    @Arbiter anything? :( i'm still having this problem...and i'm not seeing anything online regarding it... o_O
     
  15. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,079
    Show me the entire contents of a log file and re-explain the latest issue you're having.
     
  16. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    It does not generate a log file because it's not running at all when I launch the RuneMate.app . When I double click the RuneMate.app file in the applications folder, it does not launch. It's like if it's not a proper app file. The only way for me to get it to open is to open package contents and navigate to the runemate.jar file, and launch that. That would have been acceptable for me, however, whenever runemate updates, I have to go on the website and re-download & update every time. I have checked online regarding my previous post:

    LSOpenURLsWithRole() failed for the application /Applications/RuneMate.app with error -10810

    And that was leading in the right direction, however, I'm not sure if I am just not understanding what is being recommended properly. I would really appreciate it if you can help me out :) Thanks a lot. Oh and btw...yes this only happens with the RuneMate.app file (incase you were wondering).
     
  17. Daniel

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    18
    Any other fix on this rather than opening the .jar? Happening to me as well.
     
  18. dogetrix

    Joined:
    Feb 18, 2017
    Messages:
    178
    Likes Received:
    44
    make a shortcut to the jar lol
     

Share This Page

Loading...