Bug Unable to Start script/instance

Discussion in 'Client & Site Support' started by AgORemorse, Apr 24, 2016.

  1. AgORemorse

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I just recently downloaded runemate. I have the legacy client and Java. I'm able to start the client and pick the instance and everything but when it says its running its really not. My character just stands still. I've tried everything and I dont know what to do
     
  2. gazjamez

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    same here
     
  3. Salvation

    Salvation First Bot Author

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    249
    Likes Received:
    63
    Does the bot not start at all, or does it start but not do anything?
     
  4. kazemanie

    kazemanie *The Actual Favourite*

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    1,219
    Likes Received:
    468
    What bot are you trying to use? Does it happen on all bots you try?
     
  5. AgORemorse

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Realized it was only compatible with the legacy client! Problem solved. Works fine now :)
     

Share This Page

Loading...